söndag 7 december 2008

Städning.

I några dagars tid så har jag försökt att få ordning i den garderob på 23 kvm som jag kallar hem. Det har blivit lite väl stökigt, men så är det när man mår dåligt. Skiten bara växer och till slut mår man ännu sämre på grund av det. Men nu jävlar! Jag har kört lite pö om pö varje dag, och jag har gett mig fan på att det ska vara ordning på skiten tills på torsdag. Då ska jag åka till tippen med hyresvärdens son, jag hade nämligen en hel del skit nere i källaren också som man inte kan slänga bland hushållssoporna.

Men så jävla tråkigt det är att städa... Jag förstår helt och fullt att Moderaterna fixade iordning det här med hushållsnära tjänster. Hade jag haft råd så skulle det i detta nu springa runt en polsk städkärring och skrubba mitt hem, medans jag sitter vid datorn och har det gemytligt.
Jag träffade en bekant på jobbet häromdagen, och han frågade vad jag pysslar med nuförtiden. Jo för tillfället röjer jag upp hemma sade jag. Haha! Jag har en ny flickvän, och hon gör allt sånt replikerar fanskapet. Jag visste inte riktigt om jag skulle göra en high five eller ge honom en smäll på käften.

Jaja, nu måste jag dricka kaffe innan jag fortsätter, och kanske sova lite, jag har inte fått mycket av den varan de senaste veckorna.

1 kommentar:

POMO sa...

Då kanske man är välkommen på en java snart då kanske?