tisdag 29 juli 2008

Linköpingspolitiker anti-demokrater.

Måndagen den 28e juli kunde man i Östgöta Correnspondenten läsa att Monica Ericsson (VpK) och Paul Lindvall (M) gråter ut över att NSF fick hålla ett grundlagsberättigat tal på Stora torget i hela fyra timmar. Anledningen till att politikerna över huvud taget var där, var för att demonstrera mot nazismen genom att, hör och häpna, skramla med nycklar...

"Det hade räckt om de var där i en timme", säger Monica Ericsson.

Varför?

"NSF borde ha hållit mötet på någon parkeringsplats i stans ytterkant där de inte på samma sätt stör andra medborgares rättigheter. Den här typen av rörelser som öppet bekämpar demokratin gör att människor känner sig otrygga. Jag tycker inte att de ska få bästa läget i stan till att demonstrera." säger Paul Lindvall.

Skrämmande.

Dessa två muppar kallar sig demokrater, men vill samtidigt inte låta oliktänkande komma till tals längre än en timme, helst inte alls.

De fortsätter vidare att kritisera Linköpings poliskår, som gjorde något så ovanligt som att sköta sitt förbannade jobb; att hålla lägren ifrån varandra, i detta fall var vänsterfolket de aggressiva. De kastade ägg och flaskor mot NSF-demonstranterna, vilket i mina ögon är ett solklart exempel på hur en grupp människor helt utan skam i kroppen attackerar demokratin och yttrandefriheten i dess renaste form.

Corren hoppar naturligtvis okritiskt på den politiskt korrekta karusellen och pressar vakthavande polisbefäl med "frågor" (läs själva 1 2, känns mer som anklagelser) om huruvida de är kompetenta nog att hålla ordning och reda.

Vidare frågar Corren några demonstranter, uteslutande från vänsterblocket, vad de har för åsikt i frågan:
"Jag minns hur det var på 40-talet, det var ett himla liv kring det här då. Då var jag ung och sprang och jagade de där jävlarna." säger Arne Jonsson ,83.

Visst för att gammelgubbarna kan vara surkukar, men att de på allvar sitter och önskar att de hade krafter nog för att medelst våld nedgöra oliktänkande, det trodde jag icke.

Max Monryd, 22, säger följande: "Jag tycker att NSF ska få demonstrera, vi lever ju i ett demokratiskt samhälle. Men det är bra att folk visar sitt missnöje, jag är här för att visa att deras åsikter inte är okej. Man måste slåss för det man tror på."

Är det bara jag som ser att detta uttalande är mer motsägelsefullt än självaste bibeln? Först säger grabbhalvan att NSF ska få demonstrera, sedan säger han att vad de uttrycker inte är okej.

Måtte djävulen ta politiskt korrekta idioter!

Monica Ericsson och Paul Lindvall är sina politiska ideologier till trots, samma jävla skrot och korn: hycklare av värsta sort.

Inga kommentarer: