lördag 28 februari 2009

Måtte djävulen ta vänsterpacket!

Som ni säkert vet har en vänsterextrem aktionsgrupp kallad "Global Intifada" genomfört ett antal mordbränder i butiker ägda av Coop, ICA och Willys, främst i kulturberikade Södertälje. Orsaken är att nämnda butiker säljer varor från USA och Israel. USA är ju enligt vänstern den jordiska motsvarigheten till Satan, och måste därmed förintas. Jag skulle tro att mycket av detta hat hänger samman med att USA ger Israel sitt stöd i den aldrig sinande konflikten i mellanöstern.
På just den punkten håller jag med vänstern; Israel begår brott mot den mänskliga rättigheten, och har har så gjort i mååånga år.

Men vad i helvete har en svensk matvarubutik med saken att göra?! Om man retar sig på det så är det väl bara att ge fan i att köpa varor från USA och Israel! Jag bojkottar helt sonika Israeliska varor, inte fan försöker jag bränna ner affären som säljer skiten!

Fattar inte idioterna att deras så kallade "kamp" är meningslös? Butikskedjorna lär inte vika sig för hoten, det kan ni ge er fan på. Det enda de lyckas uppnå är att butikspersonal runt om i landet måste gå och oroa sig för att någon tokjävel har planterat en brandbomb på deras arbetsplats. Sadism på hög nivå.

"Det är dags att ta den anti-imperialistiska kampen till en ny nivå. Det palestinska folket har inte tid att vänta på namninsamlingar och sossedemonstrationer. Den anti-imperialistiska och anti-sionistiska organisationen Global Intifada, väljer att inte stå passiva. Dagens aktion markerar Global Intifadas födelse som en internationell motståndsrörelse mot sionism, fascism och imperialism."

Ojojoj, hjärncellerna går på högvarv hos rödingarna. Man ska frälsa det palestinska folket genom att ge sig på oskyldigt folk här i Sverige...

Jävla idioter.

Inga kommentarer: