måndag 1 september 2008

Ondaste mannen inom Black Metal - ute ur garderoben.

Gaahl, vokalist och frontman i norska Black Metalbandet Gorgoroth har enligt iBergen.no talat om sin nära relation med modellagenten Dan DeVero, och nu snackar vi inte om att de är och fiskar tillsammans, utan snarare polerar varandras köttpålar.
Anledningen till att de två möttes i första taget var på grund av att Gorgoroth behövde några vältränade karlar som skulle agera ögongodis till en ny video. Senare visade det sig att Gaahl ligger bakom en klädeskollektion för kvinnor, där även Dan DeVero är inblandad. De är inte tillsammans längre, men är fortfarande partners inom modebranschen.

Bortsett från detta sågs Gaahl enligt vittnen med en ung, blonderad gosse på Wacken Open Air, och de verkade mycket förtjusta i varandra. Det finns till och med en bild på dom. Titta på Gaahl, så ser du att han verkar extremt sugen på lite pojkaröv.

Så hur påverkar nu detta Metalvärlden? Den genomsnittliga hårdrockaren, som jag själv, lär inte bry sig nämnvärt. Lika lite som vi bryr oss om att Metalguden Rob Halford är korvryttare. Tvärtom så är ju Gaahls homosexualitet det ultimata hädelsen mot den kristendom han så starkt föraktar. Sodom och Gomorra och allt det där, ni vet.

Några som dock lär bry sig är de extrema Black Metalfansen. Inte nog med att deras före detta hjälte har blivit kläddesigner, så suger han dessutom balle och tar andra karlar i tvåan. Hela Gaahls image som en råbarkad bergakarl har jämnats med marken.

Vi får se hur detta artar sig, faktum kvarstår dock att detta är det mest intressanta som hänt hårdrocksvärlden på länge.

1 kommentar:

Gutegirl sa...

Fast är det inte lite av det manligaste man kan vara egentligen. bög? Av män, för män, liksom?